om

Heart Living CPH

Vores formål

Formålet med det vi laver i Heart Living CPH, er at bidrage til at skabe maksimal trivsel og energi i hverdagen for mennesker i deres inde- og udeRUM. At designe RUM der genererer god energi til at leve, arbejde og nyde livet og som samtidig stimulerer generel grundglæde, hverdagstrivsel og maksimal livskvalitet. At skabe ydre rammer, der giver indre ro og balance.

Bæredygtighed er en naturlig selvfølge, både i vores adfærd over for vores kunder, i vores designløsninger og i vores produkter. At bidrage med mere end vi tager. Og at inspirere mennesker og virksomheder til at gøre det samme.

Hvorfor

Fordi vi ved at alt i dine omgivelser påvirker dit energiniveau og din hverdagstrivsel. Alt er forbundet. Det er en livsfilosofi vi har levet efter i mange år og det er med til at optimere vores livskvalitet hver dag hele året rundt. Inde- og udeRUM kan sagtens være smarte, uden at der er nogen særlig form for sjæl og god energi.

God energi i hverdagen giver mere overskud til at foretage bæredygtige valg for dig selv, dine omgivelser og verden.

Hvordan

Bæredygtighed er grundfundamentet i alt, hvad vi laver i Heart Living CPH. Vi vil gerne inspirere til genbrug og tidløse løsninger fremfor overforbrug samt brug-og-smid-væk.

Derfor tænker vi i enkle, langtidsholdbare og velovervejede løsninger både mht. design og udførsel. Vi skræddersyr design til de RUM og de mennesker, der skal opholde sig i dem. Vi kombinerer design og æstetik med praktiske, komfortable og funktionelle løsninger. Det skal være smukt og harmonisk. Pladsen skal udnyttes optimalt i forhold til funktion. Der skal være balance mellem stil, materialevalg, farver og lys.

Vi afdækker behov, smag, vaner, krav, drømme, mål, funktion og muligheder samt økonomi, inden vi går i gang med brainstorm, design og udvikling af ideer.

Vi inspirerer og hjælper mennesker med at indrette personlige RUM der er skræddersyet til dem.

Hvem er vi?

Vi har mange års erfaring med at arbejde med mennesker og design. Det er en unik kombination som gør os i stand til at fornemme både mennesker og det enkelte RUM inden vi går i gang med opgaven.

Peter Bencke – Salg, marketing og produktion

Bente Boe – Design og kommunikation

Hvad tilbyder vi?

Indretning

 Indretning af alle former for boliger.

 Indretning af alle former for arbejdspladser, møderum, opholdsrum m.m.

 Indretning af haver og udendørsarealer.

Det kan være nyindretning, renovering, opfriskning, styling, klargøring til salg, reorganisering og oprydning.

Alt afhængig af, hvad du gerne vil have hjælp til, kan opgaven omfatte: Sparring/rådgivning, idéliste, skitsering, færdig plantegning, konkret materialeliste, arbejdsplan, opgavebeskrivelser, facilitering undervejs i indretningsprocessen, hvis du gør-det-selv. Projektledelse, hvis andre skal udføre arbejdet.

Produkter

Diverse bæredygtige produkter til dine inde- og udeRUM.

Målgruppe

Vi samarbejder med mennesker og virksomheder…

der gerne vil have mere trivsel, energi, overskud og glæde i hverdagen.

der gerne vil samarbejde med og støtte en formålsdrevet virksomhed med fokus på bæredygtighed.