historien om

Pot Cover

Historien om Pot Cover™

Pot Cover™ blev født, da vi skulle plante vores oliventræer om i en større krukke. De gamle lerkrukker var store og tunge og ret besværlige at flytte rundt – også med en sækkevogn. Vi ville derfor gerne finde en mindre tung løsning. Vi søgte forskellige steder og faldt over en plastbeholder med to håndtag. Det blev løsningen. Beholderen er større end den gamle krukke og kan løftes af to personer, hvis begge løfter i hver sit håndtag.

Oliventræerne blev plantet om – og de var glade. Det var bare ikke så visuelt smukt at kigge på en plastbeholder. Derfor fik vi idéen til Pot Cover™. 

Hvad er Pot Cover™ ?

Pot Cover™ er et nyt og spændende alternativ til blomsterkrukker designet til både indendørs og udendørs brug.

Pot Cover™ er et træcover uden bund designet til at dække en blomsterspand, selvandingspotte eller anden havekrukke. Der er i designet fokus på kvalitet, enkelhed og funktionalitet. Du kan løbende supplere med flere, så du får et sammenhængende look i din have, på din terrasse, altan, orangeri eller indenfor i din bolig.

Foreløbig har vi 11 forskellige modeller/størrelser i to forskellige farver og flere er på vej. Du kan købe dem her >> De er nemme at flytte, fordi de ikke er særlig tunge. De vejer under 10 kg. De frostsprænger ikke som nogle lerkrukker gør. De er nemme at vedligeholde med linolie – gerne én gang årligt, så bliver de glade.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er grundfokus i alt hvad vi laver i Heart Living CPH. Træet er derfor FSC-certificeret fra dansk/nordisk skovbrug og de er imprægneret med linolie, som er et naturligt produkt.

Pot Cover™ er dansk design, produceret i Danmark delvis i samarbejde med et beskyttet værksted i Gentofte. 

Om materialet

Træ er et organisk og spændende materiale med et flot visuelt udtryk pga. årer og evt. knaster. Derfor er hvert enkelt Pot Cover™ unikt – ikke to er ens. Det betyder at der kan forekomme nuanceforskelle både i farve og struktur. Vi har villet bevare træets naturlige charme og udseende og derfor fremstår Pot Cover ru og med rå kanter. Træ tager også forskelligt imod olie, derfor kan farvenuancerne afvige en smule fra hinanden.

Træ afgiver samtidig en god energi til sine omgivelser og er derfor med til at skabe hverdagstrivsel i din have og din bolig.

Leveringstid

Leveringstiden er 2-3 uger, da vi producerer efter ordre. Pot Cover™ er en håndlavet bestillingsvare, der bliver lavet med kærlighed. Træet skal skæres op, samles og herefter olieres to gange med linolie som beskytter træet for vejr og vind. For at linolie kan trække godt ind i træet skal de tørre 5-7 dage for hver oliering. Derfor tager det lidt tid.

Hvem er målgruppen?

Dig, der er kvalitetsbevidst og gerne vil pifte din have, terrasse, altan eller større indeRUM op med et smart, bæredygtigt alternativ til eksisterende blomsterkrukker – og som gerne vil omgive dig med god energi fra natulige materialer.

Virksomheder, der har fokus på bæredygtighed og som gerne vil skabe liv og energi i jeres inde- og udeRUM, f.eks. kantiner, møderum, fællesarealer, opholdsarealer, receptioner, restauranter, gårdhaver, messestande, udstillinger osv.

Der er mulighed for at få eget firmalogo på Pot Cover™. 

Designbeskyttelse

Vi er i gang med at få designbeskyttet © Pot Cover™ i flere varianter (kvadratiske, rektangulære og runde).