Velkommen til Heart Living CPH – Ny hjemmeside og webshop

af | okt 29, 2020 | Nyheder

Så blev vi endelig klar til at gå i luften med vores hjemmeside og webshop.

Der kommer løbende flere produkter i webshoppen og vi vil levere tips, ideer og artikler om indretning af inde- og udeRUM. Vi vil også levere indsigt om bæredygtighed i produkter og indretning samt i hverdagen generelt.

Det er nyt for os at drive en webshop. Det betyder at vi ikke kan garantere, at alt kører perfekt her fra starten. Hvis du oplever udfordringer i en evt. købsproces, vil vi meget gerne høre fra dig på hello@heartlivingcph.com, så vi straks kan rette fejlen. På forhånd tak 🙂

Du er også altid velkommen til at stille spørgsmål til indretning af ude- og indeRUM på vores Facebook side eller sende os en mail.

Vi glæder os til at samarbejde med dig om indretning eller se dig som kunde i shoppen – og levere tips og ideer til hvordan du skaber omgivelser fuld af energi og god balance.

Se mere om Heart Living CPH her >>

De bedste hilsener

Bente Boe & Peter Bencke

Bente Boe

Bente Boe

Medstifter af Heart Living CPH, ansvarlig for design og kommunikation

0 kommentarer

Når kvaliteten er en prioritet

I samarbejdet med vores producenter har vi udviklet en kollektion af sildebensgulve der er tilpasset til den nordiske klima og det moderne byggeri tekniske krav. Vi står for høj kvalitet og solide løsninger. Vælger du et af vores produkter kan du være sikker på at du får et slidstærk og stabilt gulv der holder i generationer.

 

Danmarks bredeste udvalg

Hos os finder du unikke sildebensparketgulve i træsorter såsom: eg, ask, elm, ahorn og kernerøget eg. Disse kan leveres i mange dimensioner og behandlinger. Vi har altid over 2.000 m2 forskellige sildebensgulve på lager i standard dimensioner men producerer også gerne

Kategorier

Følg os på Instagram